Poolhouse

Poolhouse met smeedijzeren ramen

Stalen ramen en deuren zijn een mooie toevoeging voor een poolhouse, serre, tuinkamer of buitenkamer. 

Poolhouse op maat

Heb je een zwembad, dan mag een poolhouse niet ontbreken. 

Een poolhouse of houten bijgebouw

Een houten bijgebouw van Metaal op Maat staat garant voor veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en een connectie met je tuin en je zwembad. De combinatie van hout en staal zorgt voor een warm gevoel. Neem de omgeving op met het ultieme vakantiegevoel. Jouw vleugje luxe in de natuur.

Breng licht in huis

Stalen ramen zijn sierlijk en toch robuust. De stevigheid van het materiaal zorgt voor ongeëvenaarde mogelijkheden met een uitzonderlijk fijn profiel. Een effect dat onmogelijk is met aluminium, pvc, of houten ramen. In combinatie met grote of kleine glaspartijen zorgen stalen ramen zowel binnenshuis als buitenshuis voor heel wat licht in de woning. Bovendien is de veiligheid verzekerd. Metaal Op Maat gebruikt binnenshuis enkel gelaagd veiligheidsglas met film. Voor buitenschrijnwerk kiest Metaal Op Maat voor energiezuinig en isolerend dubbel glas.

Handgemaakt vakmanschap

Bij Metaal Op Maat maken we elk stalen raam op maat en met de hand. Het smeden van metalen ramen is een vakmanschap. Een ambacht waar we dankzij ruim dertig jaar ervaring bedreven in zijn, maar vooral trots en fier. Een stalen raam of smeedijzer is geen bandwerk. Het is telkens een uniek stuk waar heel veel liefde en arbeid in verwerkt zit.

Daag ons uit met jouw volgend project.

Bespreek jouw project met Metaal Op Maat. Neem contact op via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om je ontvangen.