Ramen en deuren

Stalen buitenschrijnwerk

Stalen buitenschrijnwerk geeft zowel een moderne woning als een landelijk interieur extra cachet. Je creeërt met de combinatie van glas en een fijn stalen kader heel wat ruimte en openheid. De verdeling die je aanbrengt op het glas kan iedere vorm aannemen en maakt de look die je wenst heel uniek.

Breng licht in huis

Op zoek naar buitenschrijnwerk om uw industriële look, landelijke stijl, charmante cottage of strakke woning extra cachet te geven? Met stalen of smeedijzeren ramen scoor je altijd. Metaal heeft de unieke eigenschap dat het zich aanpast aan elke omgeving. De fijnheid en sierlijkheid van metalen ramen zorgt op elk moment voor extra sfeer en uitstraling.

Bekijk ook pergola's, bijgebouwen en poolhouses

Handgemaakt vakmanschap

Bij Metaal Op Maat maken we elk stalen raam op maat en met de hand. Het smeden van metalen ramen is een vakmanschap. Een ambacht waar we dankzij ruim dertig jaar ervaring bedreven in zijn, maar vooral trots en fier. Een stalen raam of smeedijzer is geen bandwerk. Het is telkens een uniek stuk waar heel veel liefde en arbeid in verwerkt zit.

Van stalen poort, voordeur tot schuifdeur

Een stalen deur of poort is niet enkel een architecturale eyecatcher, het is ook erg functioneel. De strakke lijnen met grote of kleine glaspartijen kunnen zowel als buitendeur, schuifdeur of als voordeur functioneren. De robuustheid van het staal, de fijne profielen en de ruime keuze aan kleuren zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.

Daag ons uit met jouw volgend project.

Bespreek jouw project met Metaal Op Maat. Neem contact op via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om je ontvangen.

Voordelen van stalen ramen en deuren

  • Grote glaspartijen mogelijk
  • Elegant fijn kader
  • Elk metalen raam is maatwerk en uniek
  • Elke stalen deur is maatwerk en uniek
  • Beschikbaar in elk RAL-kleur
  • Gebruik van isolerend dubbel glas of veiligheidsglas met film
  • Een blikvanger in elk interieur, zowel landelijk als modern