Ramen en deuren

Stalen buitenschrijnwerk

Staal is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar elegantie en duurzaamheid in hun buitenschrijnwerk. De combinatie van glas en een dun stalen frame creëert een gevoel van ruimte en openheid. Of je nu een industriële look, landelijke stijl, charmante cottage of strakke woning hebt, stalen of smeedijzeren ramen zijn een perfecte keuze. 

Een mix van klasse en duurzaamheid

Staal is een uitstekende keuze voor exterieur schrijnwerk. Het biedt een unieke combinatie van elegantie, authenticiteit en duurzaamheid. Bij Metaal op Maat zijn we trots op onze handgemaakte staalconstructies en streven we ernaar om producten te leveren die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. 

Bekijk ook pergola's, bijgebouwen en poolhouses

Handgemaakt vakmanschap

Bij Metaal Op Maat maken we elk stalen raam op maat en met de hand. Het smeden van metalen ramen is een vakmanschap. Een ambacht waar we dankzij ruim dertig jaar ervaring bedreven in zijn, maar vooral trots en fier. Een stalen raam of smeedijzer is geen bandwerk. Het is telkens een uniek stuk waar heel veel liefde en arbeid in verwerkt zit.

Van stalen poort, voordeur tot schuifdeur

Een stalen deur of poort is niet enkel een architecturale eyecatcher, het is ook erg functioneel. De strakke lijnen met grote of kleine glaspartijen kunnen zowel als buitendeur, schuifdeur of als voordeur functioneren. De robuustheid van het staal, de fijne profielen en de ruime keuze aan kleuren zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.

Daag ons uit met jouw volgend project.

Bespreek jouw project met Metaal Op Maat. Neem contact op via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om je ontvangen.

Voordelen van Staal

  1. Duurzaamheid: Staal is uiterst duurzaam en bestand tegen slijtage. Het is ook kleurvast, waardoor het zijn uiterlijk behoudt, zelfs na vele jaren van blootstelling aan zon, regen, wind. 
  2. Veelzijdigheid: Dankzij de slanke profielen en de mogelijkheid om in vele verschillende kleuren af te werken, kan staal moeiteloos worden geïntegreerd in elk soort ontwerp, van landelijk rustiek tot moderne pergola.
  3. Isolatiewaarde: Stalen ramen en deuren bieden uitstekende isolatie, waardoor ze bijdragen aan de energie-efficiëntie van een gebouw.