Stalen overkappingen

Pergola's

Pergola, orangerie, veranda, carport, prieel of terrasoverkapping: Metaal Op Maat maakt de metalen overkapping volgens jouw kleur, stijl en afmetingen.

Van pergola tot orangerie in staal

De unieke eigenschappen van staal zijn perfect voor het creëren van een veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping. Stalen overkappingen zijn niet enkel esthetisch en functioneel, maar ook uitzonderlijk robuust. Dankzij de afwerking in metaallak of poederlak blijft het maatwerk in staal levenslang in topvorm.

Elke dag een beetje vakantie

Een pergola is een sfeermarker voor je tuin! Een stalen pergola beschermt je tegen regen, wind en zon. Ideaal dus om optimaal van je terras te genieten. Jij zit droog en uit de zon, en je meubels worden niet nat wanneer het plots regent. Bovendien blijft het tijdens warme dagen binnen lekker koel dankzij de bescherming van de pergola.

Een pergola in staal is een lust voor het oog, maar vooral een fantastische plek op warme zomeravonden. Heerlijk rustiek of strak en modern? Met Metaal Op Maat kies je eigenhandig je overdekt terras, prieel of veranda. Maak het helemaal gezellig en laat een druivelaar groeien tot in de nok. Met een stalen pergola of terrasoverkapping is het elke dag een beetje vakantie.

Bestand tegen weer en wind

Dankzij de uitvoerige nabewerking met zandstralen, metalliseren, primer en poederlak in elk RAL-kleur weerstaat staal en metaal levenslang weer en wind. Staal en metaal leent zich in de juiste handen voor eindeloze mogelijkheden. In samenspraak en volledig volgens jouw wensen en voorkeuren ontwerpt, maakt en plaatst Metaal Op Maat ook een elegante carport of terrasoverkapping.

Voordelen van pergola's

  • Grote glaspartijen mogelijk
  • Elegant fijn kader
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Elke metaalconstructie is maatwerk en uniek
  • Zowel voor landelijke als moderne architectuur
  • Beschikbaar in elk RAL-kleur

Daag ons uit met jouw volgend project.

Bespreek jouw project met Metaal Op Maat. Neem contact op via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om je ontvangen.